Από στεριά και θάλασσα οι έρευνες για τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών…. Καίριο χτύπημα από τη Δίωξη Πρέβεζας

AGIOS NIKHTASΑπό στεριά και θάλασσα συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας και του Λιμενικού για τον εντοπισμό του μεγαλέμπορου ναρκωτικών, ο οποίος προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη βούτηξε στα παγωμένα νερά, σε όρμο, κοντά στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας.

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις πληροφορίες που διέθετε, είχε θέσει υπό παρακολούθηση την καβάντζα που υπήρχε σε παραλιακό σημείο.

 

Εκτιμάται ότι τα ναρκωτικά είχαν μεταφερθεί με σκάφος από την Αλβανία και ύστερα από συνεννόηση που είχε προηγηθεί μεταξύ των μελών του κυκλώματος.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Πρέβεζας είχαν θέσει την περιοχή υπό στενή παρακολούθηση και σήμερα κατάφεραν ένα καίριο πλήγμα στη διακίνηση ναρκωτικών καθώς κατάφεραν να κατασχέσουν 526 κιλά χασίς.

Στο σημείο έφταναν δύο άτομα για να παραλάβουν την ποσότητα και να την μεταφέρουν στον προορισμό της . Θα λειτουργούσαν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις με τη μέθοδο του προπομπού.

Οι δύο δράστες μόλις αντελήφθησαν τους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαφύγουν. Το ένα άτομο βούτηξε στη θάλασσα, ο δεύτερος όμως συνελήφθη.

Η έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού είναι σε εξέλιξη τόσο από τη στεριά όσο και από τη θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ