Απολογήθηκε ο πρώην Διευθυντής- Διακόπηκε η δίκη

diki oikogeneia2

diki oikogeneia2

Με την απολογία του πρώην Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε η σημερινή μέρα στο Εφετείο Ιωαννίνων.

Ο πρώην Διευθυντής, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι υπήρξαν ενδείξεις βίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, για τις οποίες είχε ενημερώσει τους ανωτέρους του προκειμένου να του δώσουν κατευθύνσεις.

Ο άτυχος σπουδαστής δεν είχε διαμαρτυρηθεί ποτέ ο ίδιος για προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζε, ειδικά με τους συμπατριώτες του με τους οποίους έκανε παρέα.

Νωρίτερα σήμερα είχε καταθέσει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος καυτηρίασε ιδιαίτερα την δαιδαλώδη γραφειοκρατία που επικρατούσε στον οργανισμό ΕΛΓΟ Δήμητρα, στον οποίο ανήκει η Σχολή.

Εκ μέρους του ΕΛΓΟ Δήμητρα κατέθεσε ο Σ. Μάμαλης, ο οποίος επανέλαβε πολλές φορές ότι υπήρξαν ενδείξεις βίας όχι όμως αποδείξεις. Δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από την έδρα για τις ενέργειες που έγιναν ή δεν έγιναν ώστε να υπάρξει διερεύνηση αυτών και να ληφθούν μέτρα.

Σήμερα επίσης κατέθεσε ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων Γιώργος Χαβέλας, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά την εξαφάνισή του. Όπως ανέφερε το ενδιαφέρον του πρώην διευθυντή ήταν έντονο.

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 15 Ιανουαρίου στις εννέα το πρωί.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ