Απειλητικές επιστολές, εντάσεις κι ένα νοσοκομείο άνω κάτω

XEIROYRGEIO 29 4Άνω κάτω τείνει να γίνει νοσηλευτικό ίδρυμα της Ηπείρου. Πρωταγωνιστής γιατρός της μαιευτικής, με παρελθόν…. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο εν λόγω λειτουργός, το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με αρκετούς συναδέλφους του, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη χειρότερα καθώς αποστέλλονται απειλητικές επιστολές με ανάλογο περιεχόμενο.

Ο 58χρονος σήμερα μαιευτήρας, είχε γίνει θέμα πανελληνίως, όταν πριν δεκατρία χρόνια αποκαλύφθηκε ότι είχε προσλάβει Αλβανό με την πρόφαση ότι θα τον χρησιμοποιούσε για αγροτικές εργασίες αλλά σκοπός του ήταν να τον ωθήσει να τον δολοφονήσει.

Τότε είχε υποστηρίξει ότι καταστράφηκε η ζωή του όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στην οποία συμμετείχε. Τον Αλβανό, σύμφωνα με την ειδησιογραφία της εποχής  οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, τον ανάγκασε να σκάψει έναν λάκκο σε σχήμα τάφου και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο πόδι και το θώρακα.. Σκοπός του ήταν να τον εξοργίσει, να τον αναγκάσει να τον σκοτώσει και κατόπιν να τον θάψει στο λάκκο.

 

Οι υποθέσεις αυτές έχουν κλείσει στη δικαιοσύνη με την αθώωση του γιατρού, όμως το τελευταίο διάστημα και με αφορμή τις απειλητικές επιστολές που λαμβάνουν συνάδελφοί του, αποτελούν το βασικό θέμα συζήτησης στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Δεν είναι σαφές τι έχει προκαλέσει τη μήνι του μαιευτήρα εναντίον των συνάδελφων του, το βέβαιο όμως είναι ότι το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες και επιβάλλεται να ληφθούν άμεσα μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ