Απατεώνας ο πράκτορας που θα έφερνε Γερμανούς τουρίστες

PETRINA TZOYMERKA

PETRINA TZOYMERKAΕμφανίστηκε τον Μάρτιο του 2012, πριν από δύο χρόνια, στο Αθαμάνιο αλλά και σε άλλα ορεινά χωριά των Τζουμέρκων. Καλοντυμένος κι ευγενικός, παρουσιάζονταν ως τουριστικός πράκτορας, ως ο άνθρωπος που θα γέμιζε τα ορεινά χωριά με Γερμανούς τουρίστες.

Όλα αυτά βέβαια με το αζημίωτο. Έτσι πλησίαζε επιχειρηματίες της περιοχής και ζητούσε μία προκαταβολή….

Μεταξύ αυτών μία γυναίκα που διατηρεί ταβέρνα στο Αθαμάνιο.

 

Στην αγωνία της –δύσκολα άλλωστε τα πράγματα για τον ορεινό τουρισμό- πείσθηκε από τον κύριο που βρίσκονταν απέναντί της και έδωσε την προκαταβολή, αναμένοντας έτσι και τους πρώτους τουρίστες που θα πήγαιναν να γευτούν τα τοπικά εδέσμετα.

Όμως ο καιρός περνούσε και ο καλοντυμένος κύριος, δεν έδινε σημεία ζωής. Για να ακριβολογούμε, εξαφανίστηκε, γεγονός που ανάγκασε την κυρία να καταφύγει στο Τμήμα Ασφάλειας Άρτας και να καταγγείλει το γεγονός.

Η Ασφάλεια Άρτας, έψαξε το θέμα και μετά από δυό χρόνια ακριβώς, εντόπισε τον άνθρωπο που θα έφερνε τουρίστες, να έχει κάνει τις ίδιες προσεγγίσεις σε άλλα μέρη της χώρας μας. Θα πήγαινε τουρίστες στην Κρήτη και την Πελοπόννησο. Αφού ταυτοποιήθηκε ποιος είναι, εκδόθηκε ένταλμα και θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ