Απαντήσεις Τσούκαλη και Δάβρη για την υπόθεση Γιακουμάκη

anar davri

anar davri

Το εισιτήριο με το οποίο ταξίδεψε το 2015 από την Βραζιλία στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στην έρευνα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, δημοσιοποίησε ο Νίκος Δάβρης, προκεμένου να αποδείξει ότι δεν πληρώθηκε από τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη όπως υπονοήθηκε στην δικαστική αίθουσα.

Ο Νίκος Δάβρης, ο οποίος κατέθεσε την πρώτη ημέρα της δίκης αναφέροντας ότι ήταν αυτός που είχε ενημερώσει τον Διευθυντή της Σχολής για τραμπουκισμούς σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

diki giakoumaki

Τα γεγονότα του είχαν μεταφερθεί από άλλα πρόσωπα και αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας του ήταν να γίνει η αλλαγή δωματίου.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook συμπεριλαμβάνει το εισιτήριο με το οποίο ήρθε στην Ελλάδα και σημειώνει ότι ο κ. Κούγιας θα πρέπει να σταματήσει τις συκοφαντίες σε βάρος του.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

“Με έκπληξη διαπίστωσα τα λεγόμενα του κυρίου κουγια για δήθεν επηρεασμού τής γνώμης μου από την οικογένεια και ότι η γνωριμιά μου με τον κύριο Τσουκαλη ήταν τον καιρό που ήμουν στην Βραζιλία και ότι εκείνος μου έκλεισε το εισιτήριο για να έρθω στην Ελλάδα !!! ο κύριος κουγιας θα έπρεπε πρώτα να διαβάζει κάλα τής υπόθεσης του και ύστερα να κάνει δηλωσης!! σχετικά με το εισιτήριο που ισχυρίστηκε ότι μου το έκλεισε ο κύριος Τσουκαλης σας παραθέτω μια φωτό στην οποία φαίνεται η ημέρα που επέστρεψα στην Ελλάδα καθώς και το ποιος μου έκλεισε το εισιτήριο ώστε να σταματήσει τα ψέματα και τής συκοφαντίες προς το άτομο μου ο κύριος κουγιας !!! επίσης αν έχει καμιά αμφιβολία για την κατάθεση μου τον προκαλώ να ανατρέξει στης κατάθεσης μου στην ΓΑΔΑ καθώς και στην ανακρίτρια στα Γιάννενα και να της αντιπαραβάλει για να δει το τι έχω πει ίσως έτσι μάθει ότι το όνομα μου είναι Δαβρης και όχι Δαβρος – Γαβρος που με φώναζε στην αίθουσα του δικαστήριου!!!”

Με ανάρτηση απαντά και ο Γιώργος Τσούκαλης, σχετικά με τη γνωριμία και τη σχέση του με τον Νίκο Δάρβη.

anar tsoukali

Το σημείωμα του ιδιωτικού ερευνητή που ασχολήθηκε διεξοδικά με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναφέρει:

“Η αλήθεια δεν κρύβεται όταν υπάρχουν στοιχεία….
φυσικά και δεν πλήρωσα το εισιτήριο του Νίκου…γιατί δεν τον γνώριζα …τον συνάντησα για πρώτη φορά όταν ήρθε στην Ελλάδα και ήδη είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ….
Μπράβο στο Νίκο Δάβρη γι άλλη μια φορά …έψαξε και βρήκε το εισιτήριο απο τη Βραζιλία προς Ελλάδα και μάλιστα αναγράφεται και ποιος πλήρωσε το αντίτιμο…έτσι για την ΑΛΗΘΕΙΑ (Ελλάδα)ρε γαμωτο που είπε και η κυρία Πατουλιδου ….!!!!”

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ