Απάντηση από το Γυμνάσιο Πάργας για την εκδρομή

parga4Άμεση ήταν η απάντηση από τον Διευθυντή του Γυμνασίου Πάργας στο σχόλιο του Epiruspost για την διοργάνωση της μαθητικής εκδρομής.

Στην απάντηση σημειώνει λοιπόν ότι η πρόσκληση δημοσιεύθηκε εγκαίρως, στο σχολείο κατατέθηκαν προσφορές από οκτώ τουριστικά γραφεία και η επιλογή έγινε από την επιτροπή αξιολόγησης.

Ο Διευθυντής του σχολείου προχωρά και σε διάφορες άλλες κρίσεις που απέχουν από την πραγματικότητα.

 

Στην απάντησή του αναφέρει:

Σε απάντηση της ανάρτησής σας με τίτλο:”Μαθητικές εκδρομές με διαδικασίες εξπρές”σας γνωστοποιούμε τα εξής:

1ον. Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσιεύτηκε στις 2-11-2013 στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας (www.dide.pre.sch.gr), όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε (είναι ακόμα ανηρτημένη στο site).

2ον. Η προθεσμία υποβολής προσφορών έληγε στις 6-11-2013 και ώρα 12:00 (5 ημέρες προθεσμίας) (βλ. πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ιστοσελίδα της διεύθυνσης).

3ον. Δεχθήκαμε προσφορές από οκτώ τουριστικά γραφεία (kosmas tours–Πρέβεζα, Papadimas travel–Φιλιππιάδα, Boutas tours-Ηγουμενίτσα, Nikolaou tours-Ηγουμενίτσα, Μάνδαλος tours-Άρτα, ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας, kotsis travel-Ηγουμενίτσα και kanaris travel-Πάργα).

4ον. Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελούνταν από τον διευθυντή, δύο εκπαιδευτικούς, την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και την πρόεδρο του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι το λιγότερο έχετε “πέσει” θύμα παραπληροφόρησης και οι “έγκυρες πηγές” σας δεν είναι και τόσο έγκυρες.

Παρακαλούμε δια την ανάρτηση του παραπάνω κειμένου για αποκατάσταση της αλήθειας.

Αν κάποιες πηγές θέλουν για δικούς τους λόγους να μας συκοφαντήσουν, η απάντησή μας είναι ο τρόπος ζωής και η κοινωνική συμπεριφορά μας. Δεν ξεπουλήσαμε και δεν ξεπουλάμε ούτε τα ιδανικά, ούτε τις αξίες μας, ούτε τις περιουσίες μας.

Με εκτίμηση

Ο διευθυντής του Δεσκείου Γυμνασίου Πάργας

Σπύρος Νούσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ