Αν. Νάστας: Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της Πάργας

PARGA NASTAS

PARGA NASTASΣαφή θέση, σχετικά με την επένδυση στο Βάλτο, η οποία εκτός από ξενοδοχειακή μονάδα περιλαμβάνει και μαρίνα, παίρνει ο δήμος Πάργας, σεβόμενος την άποψη της τοπικής κοινωνίας η οποία αντιδρά σε ένα τέτοιο έργο.

«Θα προστατεύσουμε την περιουσία του Δήμου» διαμηνύει στην πρώτη γραπτή δήλωση που έκανε για το θέμα ο δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας σημειώνοντας ότι οι υπηρεσίες του ετοιμάζουν την απάντηση στα σχετικά έγγραφα που εστάλησαν από τον ΕΟΤ.

Αναλυτικά στη δήλωση αναφέρει:

“Σαν νέα Δημοτική Αρχή, ενημερωθήκαμε για το θέμα της Μαρίνας στο Βάλτο Πάργας, πριν είκοσι ημέρες περίπου, με σχετικό έγγραφο του Ε.Ο.Τ

Αμέσως συγκάλεσα σύσκεψη με την παρουσία της Περιφέρειας, των Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, σε αντίθεση με την προηγούμενη δημοτική αρχή, η οποία επικαλέσθηκε την μη έγγραφη ενημέρωσή της.

Έγινε πολύπλευρη συζήτηση για το θέμα, και αναθέσαμε στις αρμόδιες υπηρεσίες να απαντήσουν σχετικά.

Γνωρίζουμε ότι η κοινωνία της Πάργας είναι κάθετα αντίθετη στην δημιουργία Μαρίνας στην συγκεκριμένη θέση, και το σεβόμαστε απόλυτα.

Και τούτο γιατί ο βάλτος είναι μία πολυσύχναστη παραλία που εξυπηρετεί το μεγαλύτερο αριθμό λουομένων σε σχέση με τις υπόλοιπες παραλίες.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς σαν νέα Δημοτική Αρχή θα προστατεύσουμε την περιουσία του δήμου μας, ενεργώντας πάντα στα πλαίσια της σχετικής Νομοθεσίας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ