Ανώνυμες απειλές στη Σχολή, κλιμάκιο ξεκινά την ΕΔΕ και το θρίλερ της εξαφάνισης συνεχίζεται…

galasxoli2

galasxoli2ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Είκοσι μέρες συμπληρώνονται από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη και το θρίλερ συνεχίζεται. Η Αστυνομία ουσιαστικά έχει ολοκληρώσει την προανάκριση χωρίς να προκύψει η κρίσιμη μαρτυρία που μπορεί να οδηγήσει στον νεαρό από το Ρέθυμνο της Κρήτης ή να φωτίσει τις κινήσεις του από το μεσημέρι της Παρασκευής που άφησε πίσω του το δωμάτιο στην εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Το θέμα ωστόσο εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον καθώς ανακύπτουν πολλές νέες πτυχές. Μία απ’ αυτές, που άμεσα συνδέεται με όσα έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, ανέφερε σήμερα στον Εισαγγελέα ο Διευθυντής της Σχολής Κώστας Μάντζαρης.

galaksxoli1Ο κ. Μάντζαρης ανέφερε προφορικά και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς, ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Σχολή δέχονται απειλητικά τηλεφωνήματα. Τα τηλεφωνήματα που γίνονται είναι ανώνυμα και το περιεχόμενό τους σαφώς δεν μπορεί κανέναν να τον αφήνει αδιάφορο.

galasxoli3«Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφεί και πολλά γεγονότα έχουν διαστρεβλωθεί. Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα καλό θα ήταν, όλοι, να δείξουμε περισσότερη ψυχραιμία», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μάντζαρης κάνοντας ο ίδιος γνωστό ότι ενημέρωσε την εισαγγελία για τα τηλεφωνήματα και επαναλαμβάνοντας ότι στη Διεύθυνση της Σχολής δεν υπήρξε καμία καταγγελία ή αναφορά για εκφοβισμό και βία σε βάρος του Βαγγέλη.

«Για όσα γνωρίζαμε είχαν ενημερωθεί οι γονείς του Βαγγέλη» τόνισε ο κ. Μάντζαρης σημειώνοντας ότι το γεγονός της εξαφάνισης έχει επηρεάσει όλους και το πρώτο που τους ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί.

ΕΔΕ για τις καταγγελίες

galasxoli4Από σήμερα κλιμάκιο του ΕΛΟΓ Δήμητρα ξεκινά τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης στη Γαλακτοκομική Σχολή προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβαινε και πόσα, από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επικεφαλής του τριμελούς κλιμακίου είναι ο Νομικός Σύμβουλος Ανδρέας Αθανασόπουλος. «Συγκροτήθηκε επιτροπή για τον έλεγχο των καταγγελιών περί ενδοσχολικής βίας. Ο σκοπός είναι να πάρουμε καταθέσεις και από το προσωπικό κι από όποιον άλλο χρειαστεί προκειμένου να καταλήξουμε σε ένα πόρισμα. Θα εξετάσουμε τα πάντα και μέχρι την Παρασκευή εκτιμούμε ότι θα έχουμε μία πλήρη εικόνα» ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε φτάνοντας στη Γαλακτοκομική Σχολή.

galasxoli5Όπως σημείωσε το πλήγμα είναι μεγάλο και στόχος είναι να εξεταστούν προσεκτικά όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει και η απαραίτητη συνεργασία με την αστυνομία.

Η έρευνα για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη συνεχίζεται χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κανένα ουσιαστικό στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη του.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ