Ανώγεια: Εκεί που το νερό δεν έφτασε ακόμη…

PHGH NEROΔέκα χρόνια δεν ήταν αρκετά για τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διασφαλίσουν νερό στη Δημοτική Ενότητα Ανωγείου. Οι κάτοικοι μάταια παραμένουν κι αυτή τη φορά η επιστολή με την οποία επανέρχονται αποτελεί κραυγή απόγνωσης. Αποδέκτες είναι ο Δήμος Ζηρού, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και οι τοπικοί βουλευτές.

Τα Ανώγεια αποτελούν το πιο ορεινό χωριό του Νομού Πρέβεζας. Παρόλα αυτά οι κάτοικοι λένε το νερό νεράκι και πολλοί αναγκάζονται να το εγκαταλείψουν καθώς αδυνατούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Οι κάτοικοι ζητούν από τους αρμόδιους την επίλυση του προβλήματος καθώς η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. «Εδώ και δέκα χρόνια, καθημερινά, ζητάμε την υδροδότηση του χωριού μας. Όλοι μας τάζουν χωρίς ποτέ να έχει λυθεί το πρόβλημα.

 

Τον τρόπο υδροδότησης τον αφήνουμε σε αυτούς που έχουν γνώσεις, Δήμο -Ι.Γ.Μ.Ε. κλπ, που ήδη έχουν συντάξει μελέτες του Εσωτερικού δικτύου όσο και της πηγής του νερού», σημειώνουν στην επιστολή τους.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης, σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι το πρόβλημα πέρα από τους κατοίκους απασχολεί τη δημοτική αρχή η οποία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου αναζητά τρόπους για τη χρηματοδότηση του έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ