Αντώνης Νάστας: Πάει για νίκη από την πρώτη Κυριακή

NASTAS  4 5 14Χαρακτηριστικά μεγάλης συγκέντρωσης, που αποτελεί μήνυμα για νίκη από την πρώτη Κυριακή πήρε η εκδήλωση που πραγματοποίησε στο εκλογικό κέντρο της παράταξής του, ο υποψήφιος δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας.

Μία εκδήλωση που είχε το χαρακτήρα της γνωριμίας όλων των υποψηφίων και της ανταλλαγής απόψεων μετατράπηκε σε ανοιχτή συγκέντρωση η οποία διακρίθηκε από την αποφασιστικότητα όλων να αλλάξει οριστικά σελίδα ο Δήμος Πάργας και να μπει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.

NASTAS1 4 5 14

Ο συνδυασμός του Αντώνη Νάστα είναι πολυσυλλεκτικός, καλύπτει όλους τους πολιτικούς χώρους και συνδυάζει την εμπειρία των παλιών με τις δημιουργικές ιδέες των νέων.

NASTAS3 4 5 14«Τις επόμενες μέρες θα ζητήσουμε την ψήφο του δημότη μας, αφού πρώτα τον πείσουμε, ότι αποτελούμε την μοναδική αξιόπιστη λύση, για τα προβλήματα του τόπου.
Η Δημοτική Ενωτική Πορεία αγκαλιάζει όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις και κομματικούς αποκλεισμούς. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα», υπογράμμισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Νάστας.

NASTAS3 4 5 14Η παράταξη του Αντώνη Νάστα έχει αναπτύξει ήδη μία μεγάλη δυναμική έναντι των υπολοίπων που διεκδικούν το Δήμο Πάργας και όλα τα προγνωστικά δείχνουν ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ