Αντιφασιστική συγκέντρωση στη μνήμη του Π. Φύσσα

P FYSSAS

P FYSSASΑντιφασιστική συγκέντρωση, στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων. Με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του, καλεί φίλους και αντιφασίστες την Πέμπτη στις επτά το απόγευμα, μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου.

«Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλη του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, το «αυγό του φιδιού» συνεχίζει να επωάζεται.

 

Το πιστοποιεί η ανάκαμψη των ναζιστικών «ταγμάτων εφόδου» που επαναλαμβάνουν τις επιθέσεις τους εναντίον αλλοδαπών μεταναστών, ομοφυλόφιλων, ελλήνων αντιφασιστών, αλλά και η σχέση στελεχών της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού με βουλευτές και στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, σχέση που έγινε ολοφάνερη μετά τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας Κασιδιάρη – Μπαλτάκου και την πρόθεση του τελευταίου να συγκροτήσει ακροδεξιό κόμμα που θα στηρίζει την κυβέρνηση.

Το αποδεικνύει η ολοφάνερη έλλειψη κυβερνητικής βούλησης να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αντιρατσιστική νομοθεσία. Το αποδεικνύει η μη εξάρθρωση των ναζιστικών θυλάκων στους κόλπους των Σωμάτων Ασφαλείας» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ