Αντίρριο Γιάννινα: Εργοτάξια αλλά όχι στην Ιόνια

DROMOSΜπορεί τα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού να καθυστερούν και να είναι άγνωστο πότε θα ανοίξουν στο επόμενο διάστημα όμως θα ξεκινήσουν εργασίες για την αποκατάσταση της υπάρχουσας εθνικής οδού Αντιρρίου Ιωαννίνων…

Το έργο  «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων σε τμήματα από Αντίρριο μέχρι όρια Νομών Αιτωλοακαρνανίας – Άρτας (Συκούλα) και από Αμφιλοχία μέχρι Άκτιο» δημοπρατήθηκε την Τρίτη από το Υπουργείο Υποδομών.

 

Για το συγκεκριμένο έργο είχε εγκριθεί πίστωση 1.000.000 €, τον περασμένο Μάιο, με απόφαση του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Υποδομών Σταύρου Καλογιάννη.

Στο διαγωνισμό μετείχαν 13 εταιρείες και ανάδοχος αναδείχθηκε η εταιρεία «Σολδάτος» με έκπτωση 45%. Οι εργασίες αναμένονται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και ο συνολικός χρόνος υλοποίησης του έργου ανέρχεται σε τέσσερις μήνες.

 

Για το θέμα αυτό ο Σταύρος Καλογιάννης δήλωσε: «Το αυξημένο κυκλοφοριακό φορτίο στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη φθορά, σε πολλά τμήματα του συγκεκριμένου άξονα. Για τη συντήρηση του, είχαμε εγκρίνει πίστωση 1 εκατ. ευρώ. Η ανάδειξη αναδόχου σήμερα και σε αυτό το σημαντικό έργο για την οδική ασφάλεια αποτελεί πολύ θετική εξέλιξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ