Ανθρωποκυνηγητό στον Αχέροντα, φρούριο η παραμεθόριος, μπλόκα σε όλη την Ήπειρο

NAVARA

NAVARAΣτην φωτογραφία, εικονίζεται το κόκκινο NAVARA, με το οποίο έφτασαν στην Φιλιππιάδα οι κακοποιοί. Το εγκατέλειψαν στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και από εκεί κινήθηκαν με άλλο κλεμμένο όχημα.

Όπως διαπιστώθηκε, το αγροτικό αυτοκίνητο Navara, με το οποίο κινήθηκαν αρχικά και γάζωσαν το περιπολικό στην ‘Αρτα, είχε κλαπεί στο Αγρίνιο.

Η συμπλοκή με τους αστυνομικούς έγινε στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου. Οι δραπέτες γάζωσαν στην κυριολεξία το περιπολικό το οποίο έκανε μπλόκο χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

 

Από την περιοχή της Φιλιππιάδας οι δράστες διέφυγαν με άλλο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε στην περιοχή της Γλυκής Θεσπρωτίας όπου οι δράστες είχαν και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς. Εκεί έκαναν αναστροφή πορείας, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και σύμφωνα με εκτιμήσεις κινούνται πεζοί στο βουνό.

 

Στην ευρύτερη περιοχή έχουν μεταφερθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι και γίνεται έρευνα σπιθαμή προς σπιθαμή.

Η διαδρομή των κακοποιών, φωτογραφίζει τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, καθώς όπως όλα δείχνουν επιχειρούν να φτάσουν στα ελληνο-αλβανικά σύνορα και να διαφύγουν στη χώρα τους.

Μπλόκα έχουν στηθεί σε καίριες διαβάσεις αλλά και σε κομβικά σημεία του εθνικού δικτύου και ο έλεγχος κάθε ύποπτου οχήματος είναι σχολαστικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ