Αναμνηστικά κι ενθύμια από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

anamnistika

anamnistika

Μία σειρά από αναμνηστικά και ενθύμια διαθέτει πλέον το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τα οποία θα διατίθενται προς πώληση κατά τις ορκωμοσίες, τα συνέδρια αλλά και καθημερινά από το βιβλιοπωλείο του Πανεπιστημίου.

Η σειρά των αναμνηστ6ικών φέρει το έμβλημα του πανεπιστημίου, το όνομά τους καθώς και δύο νέα λογότυπα που δημιουργήθηκαν για την προβολή και την προώθηση του πανεπιστημίου.

«Είναι μια καλαίσθητη, ποιοτική και με χαμηλή τιμή αναμνηστική συλλογή από καπέλα, τετράδια, κούπες, μπλούζες κ.α. που μπορούν να προμηθευτούν όλοι όσοι επιθυμούν», σημείωσε ο κ. Καψάλης.

Ο Πρύτανης ευχαρίστησε ιδιαίτερα, τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Μάμαντο Προδρομίδη, την Καθηγήτρια κα Άννα Μπατιστάτου, καθώς και τις Δημόσιες Σχέσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την συμβολή τους στην ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Παράλληλα ύστερα από ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό η πώληση των λουλουδιών κατά τις τελετές ορκωμοσίας των φοιτητών μας θα γίνεται πλέον από συγκεκριμένο ανάδοχο που ανέλαβε το έργο, καταβάλλοντας στο Ίδρυμα το αντίστοιχο τίμημα.

Τέλος το Πανεπιστήμιο παρουσιάζει μια νέα ιστοσελίδα, η οποία για μικρό χρονικό διάστημα, θα βρίσκεται σε παράλληλη λειτουργία με την προηγούμενη.

«Πρόκειται για μία παρέμβαση που κράτησε αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά που θεωρούμε δικαιώνει την προσπάθεια που καταβάλαμε», σημείωσε ο Πρύτανης.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ