Αναζητούνται χορηγοί για το αρχαίο θέατρο Κασσώπης

KASSOPH

KASSOPH

Γεγονός είναι η υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεση του έργου «Σχεδιασμός, υλοποίηση και παρουσίαση προγράμματος “crowd funding” για το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης».

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο πρόεδρος του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ», Σταύρος Μπένος και η Αντιγόνη Παφίλη, Chief Editor και δημοσιογράφος στην The Machine ΙΚΕ / Έκδοση εντύπων περιοδικών.

Με την παραπάνω σύμβαση η κ. Παφίλη θα αναλάβει το σχεδιασμό, την υλοποίηση, καθώς και την παρουσίαση στο ευρύ κοινό, ενός προγράμματος “crowd funding” (προγράμματος “χρηματοδότησης από το πλήθος ή ορθότερα “διαδικτυακής μικροχρηματοδότησης”) για το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης, το οποίο θα φιλοξενηθεί σε ειδική ιντερνετική πλατφόρμα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί μέσω του προγράμματος crowd funding θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση της εκπόνησης της μελέτης αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης, την οποία έχει ήδη αναθέσει το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Εν συνεχεία, η υλοποίηση της μελέτης πρόκειται να ενταχθεί μέσω του ήδη εγκεκριμένου προγράμματος «Πολιτιστικής Διαδρομής των αρχαίων θεάτρων Ηπείρου» σε πρόγραμμα χρηματοδότησης από το Ε.Σ.Π.Α.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ