Αναζητείται ασφάλεια για τα παραμεθόρια χωριά

TSAMANTASΗ ασφάλεια στην παραμεθόρια περιοχή των Φιλιατών και η ανάπλαση της παραλίας Σαγιάδας αποτελούν τα δύο σημαντικότερα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης και σε αυτή έχουν κληθεί ο Βουλευτής του Νομού Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας και ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης.

Το τελευταίο διάστημα οι υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων στην παραμεθόρια περιοχή και στα χωριά των Φιλιατών έχουν αυξηθεί, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει και την τοπική ηγεσία της Αστυνομίας. Γιατί μπορεί το πρόβλημα της μετακίνησης αστυνομικών προς τη Θράκη να παραμένει, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για όλες τις αδυναμίες που παρατηρούνται. Οι διαμαρτυρίες κατοίκων είναι πολλές και αυτές έδωσαν το έναυσμα για τη σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Το δεύτερο θέμα είναι εξ ίσου σημαντικό καθώς συνδέεται με την ανάπτυξη της περιοχής. Η παρουσία δε των θεσμικών παραγόντων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σίγουρα είναι θα είναι σημαντική για τη δρομολόγηση λύσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ