Αναβολή στη δίκη- Επίθεση δέχθηκε ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής

diki oikogeneia2

diki oikogeneia2

Για την ερχόμενη Πέμπτη αναβλήθηκε η δίκη του πρώην Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, λόγω παρέλευσης του ωραρίου στο Εφετείο των Ιωαννίνων.

Η διακοπή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της οικογένειας Γιακουμάκη που βρίσκεται στα Γιάννινα, οι οποίες εκδηλώθηκαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η οικογένεια βρίσκεται στα Γιάννινα εδώ και μία βδομάδα περίπου και ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι την Πέμπτη δεν επαρκεί για την επιστροφή τους στο Ρέθυμνο και την επανάληψη του ταξιδιού στα Γιάννινα.

Ζήτησαν λοιπόν να μετατεθεί το δικαστήριο για αργότερα, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

Μέχρι εκείνη την ώρα τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν έγιναν λίγη ώρα αργότερα και σε απόσταση λίγων μέτρων από τον χώρο των δικαστηρίων.

Στον πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου, πίσω από την Περιφέρεια, η οικογένεια Γιακουμάκη συναντήθηκε με τον πρώην Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής. Ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του άτυχου Βαγγέλη, κινήθηκε εναντίον του και τον χτύπησε με μπουνιές.

Επενέβησαν άλλα μέλη της οικογένειας για να τον συγκρατήσουν.

Ο πρώην διευθυντής της Σχολής, φοβούμενος και από την αντίδραση αυτή αλλά και από τις διαστάσεις που έχει πάρει η όλη υπόθεση, κατέθεσε μήνυση.

Ο δικηγόρος του Σπύρος Μποροδήμος δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση, παρά μόνο ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι έχει υποβληθεί μήνυση.

Η δίκη του πρώην διευθυντή της Σχολής, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος, δεν συνδέεται άμεσα με τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στο πρωτοδικείο, όπου είχε καταθέσει πλήθος μαρτύρων, δεν υπήρξαν ικανά στοιχεία να διαφωτίσουν τις συνθήκες που επικρατούσαν στην Γαλακτοκομική Σχολή.

Άλλωστε το πρωί ο δικηγόρος του πρώην Διευθυντή Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις που έκανε ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος είναι το δεύτερο μεγάλο θύμα, καθώς καλείται να αποδείξει την αθωότητά του και συνάμα να διαχειριστεί το δυσμενές περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί γύρω του.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ