Αναβολή με εντάσεις για το ΠΔ Λίμνης

PERIF SYMBOYL

PERIF SYMBOYLΑρχικά το αίτημα για αναβολή της συζήτησης για το Προεδρικό Διάταγμα που τέθηκε από την αντιπολίτευση απορρίφθηκε από την πλειοψηφία. Η ένταση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη και αποδείχθηκε άνευ αντικειμένου καθώς όταν έφτασε η ώρα της συζήτησης ήταν ο ίδιος ο Περιφερειάρχης αυτός που πρότεινε την αναβολή της συζήτησης για μία βδομάδα!

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, διαμαρτυρήθηκαν εξ αρχής, υποστηρίζοντας πως το εν λόγω σχέδιο δόθηκε στις παρατάξεις λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση. Ο επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Τόπος Να Ζεις», Βαγγέλης Αργύρης, ζήτησε την αναβολή του θέματος «για να διαφυλαχτεί ο θεσμός», καλώντας τον Περιφερειάρχη να «μην αιφνιδιάζει» το Σώμα και να μεταθέσει τη συζήτηση για επόμενη συνεδρίαση.

 

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου από την πλευρά του ήταν πιο «σκληρός» χαρακτηρίζοντας ως ανέκδοτο τη συνεδρίαση με το σκεπτικό ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο καλείται να γνωμοδοτήσει επί του σχεδίου χωρίς να έχει στα χέρια του τους χάρτες.

«Πρέπει να αναβληθεί το θέμα και ο κ. Καχριμάνης να σταματήσει να θεωρεί το Σώμα ως κοπάδι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Κωτσαντής εξέφρασε την απορία του για την επιλογή της Περιφερειακής Αρχής να φέρει το θέμα βιαστικά.

Αρχικά ο Περιφερειάρχης υποστήριξε ότι το θέμα είναι ώριμο προς συζήτηση και δεν υφίστανται λόγοι αναβολής. Το Περιφερειακό Συμβούλιο προχώρησε λοιπόν στη συζήτηση της ημερήσιας διάταξης και αφού συμπληρώθηκε τρεις ώρες, ο κ. Καχριμάνης έκανε την έκπληξη προτείνοντας αυτή τη φορά ο ίδιος την αναβολή της συζήτησης όπερ κι εγένετο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ