Αναίρεσαν την ψήφο και τον εαυτό τους σε πέντε μέρες

DS ARTAS

DS ARTASΑπλόχερη στήριξη στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης βρήκε η παράταξη του Γιάννη Παπαλέξη στη συνεδρίαση της Κυριακής, όπου συζητήθηκε για δεύτερη φορά το τελευταίο πενθήμερο, ο προϋπολογισμός του 2014.

Μέλη της παράταξης του Κώστα Πατήλα, έσπευσαν να δώσουν θετική ψήφο, σε μία κίνηση που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο μέγιστος πολιτικός ξεπεσμός. Κι αυτό γιατί φάνηκε ξεκάθαρα ότι η μη ψήφιση πριν από πέντε ημέρες αποτελούσε μία κίνηση εντυπώσεων που δεν διέπονταν από κανένα πολιτικό περιεχόμενο.

 

Φυσικά, δύο αλλαγές ήσσονος σημασίας, που είχαν γίνει στον προϋπολογισμό έδωσαν το άλλοθι στη μείζονα αντιπολίτευση, όχι όμως και τα πειστικά επιχειρήματα που χρειάζονται για να δικαιολογήσει τη στάση της.

Οι δύο προτάσεις της μείζονος αντιπολίτευσης τις οποίες έσπευσε να υιοθετήσει ο δήμαρχος ήταν να ομογενοποιηθούν τα έξοδα για τον ηλεκτροφωτισμό, να δοθεί ένα ποσό κάποιων δεκάδων χιλιάδων ευρώ για το Νομικό Πρόσωπο και το…σημαντικότερο, να ομογενοποιηθούν τα έξοδα για την γραφική ύλη!

Από τη μείζονα αντιπολίτευση περισώθηκε η κ. Τασούλα Σίμου η οποία έμεινε σταθερή στις απόψεις της και δεν έδωσε θετική ψήφο στον προϋπολογισμό ενώ σωτήρια για τη δημοτική αρχή λειτούργησαν και οι απουσίες που καταγράφηκαν από τη συνεδρίαση, εκ των οποίων ορισμένες μάλλον δεν ήταν τυχαίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ