Ανάδοχοι νέων έργων από την Περιφέρεια Ηπείρου

dromos katolistisi

dromos katolistisi

Τους αναδόχους δύο έργων για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Θεσπρωτίας ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, η οποία συνεδρίασε με την προεδρία του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Το πρώτο έργο αφορά την αποκατάσταση των ζημιών του ασφαλτοτάπητα στο 6ο χλμ της Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων από τη διασταύρωση Μαυρουδίου ως τη διασταύρωση Φιλιατών», προϋπολογισμού 248.000 ευρώ.

Το δεύτερο την «Αποκατάσταση ζημιών τμήματος Επαρχιακής Οδού 4 (Μηλέα)», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ. Ανάδοχος και για τα δύο έργα αναδείχτηκε η ΕΛΙΓΜΟΣ Α.Ε..0

Επίσης η Οικονομική Επιτροπή:

Ανέδειξε τους αναδόχους για τα έργα:

⦁ Συντήρηση- τμήματος της Εθνικής Οδού Ιωάννινα- Καλπάκι, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ. Ανάδοχος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.

⦁ Βελτίωση – αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Οξυά Κόνιτσας, προϋπολογισμού 40.400 ευρώ. Ανάδοχος Γ. Ντάφλης.

Ενέκρινε τη δημοπράτηση των έργων:

⦁ Βελτίωση βατότητας Κάτω Ζάλογγο – Φτέρη – Δοβλά, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ.

⦁ Διαγράμμιση πεδινού επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε Άρτας, προϋπολογισμού 40.000 ευρώ.

Ανάδοχοι για ψεκασμούς ελαιοδέντρων στην Π.Ε. Πρέβεζας

Τέλος, η Ο.Ε. ενέκρινε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους ψεκασμό ελαιοδέντρων για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στην Π.Ε. Πρέβεζας. Συγκεκριμένα, για τον τομέα Β΄ ανάδοχος αναδείχτηκε ο Κων. Δημ. Ζήσης και για τους τομείς Γ΄ και Ε΄ ο Θωμάς Σπ. Τζίμας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ