Αμαλία Τσιάβου – Στέφανος Ντούσκος στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας

kopilasia kastoria

kopilasia kastoria

Με την ελίτ της διεθνούς Κωπηλασίας θα αναμετρηθούν τις επόμενες ημέρες δύο απ’ τα νέα πολύ ελπιδοφόρα «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, με στόχο να αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονται ανάμεσά τους.

Η διοργάνωση είναι το τρίτο και τελευταίο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται μέχρι την ερχόμενη Κυριακή στη λίμνη της Λουκέρνης στην Ελβετία.

Με τα ελληνικά εθνικά χρώματα θα λάβουν μέρος στους αγώνες οι Πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι. Αμαλία Τσιάβου στο Διπλό Σκιφ ελαφρών βαρών των Γυναικών και Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος θα τρέξει με την Τετράκωπο άνευ ελαφρών βαρών των Ανδρών.

Η ελληνική εθνική αποστολή στο Κύπελλο της Λουκέρνης αριθμεί συνολικά δέκα επίλεκτους κωπηλάτες, οι οποίοι θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους για τελευταία φορά πριν τρέξουν στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών που θα διεξαχθούν στο υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης θα λάβουν μέρος πληρώματα από 45 χώρες. Οι τελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή. Την ελληνική ομάδα συνοδεύει και ο Γιαννιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός Τόλης Παλαιοπάνος.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ