Αλλάζει από το απόγευμα το σκηνικό του καιρού

KAKOKAIRIA14

KAKOKAIRIA14Αλλάζει μετά το μεσημέρι το σκηνικό του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα. Βροχές αναμένονται στο Ιόνιο και τα Δυτικά.

Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν ανατολικότερα επηρεάζοντας και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις με εξασθένηση από το βράδυ.

Συννεφιά με τοπικές βροχές από τις βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ