Ακυρώνονται δεκατέσσερις κρουαζιέρες, πλήγμα για τον τουρισμό στην Ήπειρο

KROYAZIERA LIMANI

KROYAZIERA LIMANIΟι μισές περίπου από τις προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας τελικά ακυρώνονται. Πρόκειται για κρουαζιέρες που είχε προγραμματίσει μεγάλη εταιρία του εξωτερικού και οι οποίες τελικά δεν θα γίνουν στους επόμενους μήνες.

Συνολικά ματαιώνονται δεκατέσσερις κρουαζιέρες οι οποίες θα έφερναν στην περιοχή δεκαπέντε χιλιάδες τουρίστες.

 

Η εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες, πούλησε το κρουαζιερόπλοιο, χωρίς να το έχει αντικαταστήσει και με αποτέλεσμα να ματαιώνει το πρόγραμμά της.

Τελικά από τις τριάντα κρουαζιέρες που αναμένονταν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας στο πρόγραμμα που ανακοίνωσε επίσημα ο ΟΛΗΓ περιλαμβάνονται μόνο δώδεκα. Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Κυριακή και θα ακολουθήσει δεύτερη την Κυριακή 28 Απριλίου.

 

Μόλις μία είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο, δύο τον Ιούλιο, μία τον Αύγουστο, τέσσερις τον Σεπτέμβριο, μία τον Οκτώβριο και μία το Νοέμβριο.

Η ακύρωση μεγάλου αριθμού από τις προγραμματισμένες κρουαζιέρες αποτελεί αναμφίβολα πλήγμα για την τουριστική κίνηση αλλά και για την τοπική οικονομία καθώς πέραν της παραμονής των τουριστών στην Ηγουμενίτσα στο πρόγραμμα εντάσσονταν εκδρομές και σε άλλες περιοχές της Ηπείρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ