Ακριβοί στα…πίτουρα…

festival dromou

festival dromou

Μία διοργάνωση που κέρδισε το κοινό της πόλης των Ιωαννίνων και εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής, φέτος παρότι είχε προγραμματιστεί, τελικά ακυρώνεται.

Πρόκειται για το φεστιβάλ θεάτρου δρόμου, το τέταρτο που θα γίνονταν.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η ακύρωση οφείλεται στην αδυναμία του Δήμου Ιωαννιτών και του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών να δημιουργήσουν ένα υγιές και ασφαλές πεδίο εργασίας και συνεργασίας, καθώς και στην αδυναμία του Δήμου Ιωαννιτών να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις έναντι της εταιρίας διοργάνωσης του I.S.T.F. A.M.K.E. Multi-art Projects και των συνεργατών της για προηγούμενη παραγωγή που διοργάνωσαν από κοινού.

Μία πόλη λοιπόν που δαπανά το τελευταίο διάστημα, χιλιάδες ευρώ, για να καταθέσει το φάκελο διεκδίκησης για την πολιτιστική πρωτεύουσα του 2021, πληρώνει εταιρείες, διευθυντές, συμβούλους, αδυνατεί να καλύψει το κόστος για ένα φεστιβάλ, που έχει αφήσει μόνο θετικές εντυπώσεις…

Εδώ ισχύει η ρήση “ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ’ αλεύρι…”.

Κι όλα αυτά ισχύουν για ένα Πνευματικό Κέντρο, το οποίο η προηγούμενη διοίκηση παρέδωσε με εξοφλημένες όλες τις υποχρεώσεις!!!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ