Αιφνίδιες εξελίξεις… Εκτός ψηφοδελτίου ο Θ. Πιτούλης

KAXRI PITOYLHS

KAXRI PITOYLHSΒόμβα μεγατόνων ακολούθησε τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όταν οι τέσσερις υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες κατευθύνθηκαν στο γραφείο του Περιφερειάρχη προκειμένου να συζητήσουν λεπτομέρειες για τη στρατηγική της παράταξης μέχρι τις εκλογές και να βάλουν στο τραπέζι όλα τα ονόματα των υποψηφίων.

Μία συνάντηση που έδειχνε ρουτίνας, εξελίχθηκε σε τρικυμία… Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η συζήτηση έφτασε στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη να εξαγριώνεται και να αποχωρεί φωνάζοντας «εμένα ξεχάστε με για τις εκλογές».

 

Ο κ. Πιτούλης, σύμφωνα με τους ίδιες πηγές, θεωρεί ότι η ρήξη είναι οριστική και οι δρόμοι του με τον κ. Καχριμάνη χώρισαν οριστικά. Έτσι δεν θα είναι υποψήφιος, γεγονός που δημιουργεί αιφνίδιο πρόβλημα στον Περιφερειάρχη.

Το κλίμα ήταν βαρύ και μεταξύ των άλλων αντιπεριφερειαρχών, μετά την εξέλιξη αυτή.

Μάλιστα αυτήκοοι μάρτυρες σημειώνουν ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου έφυγε λέγοντας “φτάνει πια ο εμπαιγμός”, χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν σε ποιό θέμα αναφέρονταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ