Αθλητές του τένις από όλο τον κόσμο στα Γιάννινα

tenis cump

tenis cump

Αθλητές του τένις από όλο τον κόσμο υποδέχονται από αύριο τα Γιάννενα. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων και η Διεθνής Ομοσπονδία Τέννις (ITF) διοργανώνουν το 1ο τουρνουά αντισφαίρισης «Juniors Cup» σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από 8/7/16 έως 17/7/16 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο Πάρκο Πυρσινέλλα (Γιαννιώτικο Σαλόνι), οι αγώνες θα ξεκινάνε από τις 9 το πρωί και θα διαρκούν έως τις 9 το βράδυ.

Αθλητές από όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στους προκριματικούς αγώνες, που ξεκινούν αύριο και στο κυρίως ταμπλό που ξεκινάει τη Δευτέρα 11/07/2016.

Χώρες που συμμετέχουν είναι : Ιταλία, Μ.Βρετανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Αυστρία, Τσεχία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Σαν Μαρίνο, Ουκρανία, Ουγγαρία, Ρωσία, Πολωνία, Βουλγαρία, Κύπρος, Αυστρία, Αυστραλία, Η.Π.Α., Φινλανδία, Σκόπια, Σερβία, Τουρκία, Σλοβακία, Γεωργία, Ισραήλ, Αλγερία και Ινδία.

«Η πόλη μας υποδέχεται με χαρά για πρώτη φορά μια τέτοια διοργάνωση», δήλωσε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών, Νίκος Γκόλας. Υπογράμμισε πως η πραγματοποίηση του 1ου τουρνουά αντισφαίρισης «Juniors Cup», «αποτελεί το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας του Ομίλου Αντισφαίρισης και του Δήμου Ιωαννιτών για να καταφέρουμε να έρθει στην πόλη μας μια σημαντική διεθνής διοργάνωση, γιατί θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για να επαναληφθούν τέτοιες διοργανώσεις».

Όπως τόνισε ο κ. Γκόλας ο Δήμος Ιωαννιτών επιδιώκει την προσέλκυση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων σε όλα τα αθλήματα, επενδύοντας στον αθλητικό τουρισμό, ο οποίος είναι μια από τις πιο αποδοτικές μορφές τουρισμού.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ