Αγώνας περιπέτειας από τον Σύλλογο Διλόφου

AGONASZ1Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διλόφου, o 1ος Αγώνας Περιπέτειας “Epirus Adventure Race”.

Έτσι, μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, συνοδεία Γονέων, Δρομέων, Γυμναστών και Εθελοντών αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή – καθώς από το προηγούμενο βράδυ έβρεχε συνεχώς – και έδωσαν το παρόν, αρχικά, στην πλατεία Διλόφου Ζαγορίου.

AGONASZ2

Η μεταφορά εξασφαλίστηκε από λεωφορεία τα οποία μίσθωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος και οι χορηγοί της διοργάνωσης.

Μέσα από δασικές διαδρομές, από τα πέτρινα γεφύρια του Καπετάν Αρκούδα και του Κόκκορη, από σκαλιστά σε βράχο μονοπάτια, δίπλα από φουσκωμένα και ορμητικά ρέματα, από ανηφορικά καλντερίμια έφτασαν, διανύοντας συνολικά 3.500 κουραστικά αλλά και μαγευτικά μέτρα, στην πλατεία του Κουκουλίου.

Εκεί τους περίμενε τσάι, αναψυκτικά, και άλλα σνακ καθώς και ένα αναμνηστικό μετάλλιο συμβολική κίνηση για την επιβράβευση της προσπάθειας των.

Ο καιρός δεν επέτρεψε την υποβολή των αθλητών στις δοκιμασίες όπως είχαν καθορισθεί στην προκήρυξη όμως οι κλιματικές συνθήκες ήταν τέτοιες που αναμφίβολα δικαιώνουν τον όρο ΄΄περιπέτεια΄΄.

AGONASZ3Με αυτόν τον τρόπο ο αγώνας επιβεβαίωσε την ονομασία του, χαρίζοντας στους συμμετέχοντες μία πραγματική περιπέτεια στη φύση και στις όμορφες διαδρομές της περιοχής του Ζαγορίου

Οι διοργανωτές επιφυλάσσονται να επαναλάβουν αυτήν την αθλητική εκδήλωση στο εγγύς μέλλον και στα πρότυπα που ορίζονται από τον αρχική ιδέα δημιουργίας αυτής. Για περισσότερες πληροφορίες με την αντίληψη και το πλαίσιο του ΄΄Αγώνα Περιπέτειας΄΄ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Ομάδας Φυσικής Αγωγής Ιωαννίνων:
http://pe11ioa.blogspot.gr/2014/04/1.html

Ευχαριστούν τους χορηγούς:
• Τράπεζα Ηπείρου
• Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων
• ΣΙΟΝΤΗΣ-Αθλητικά είδη
• ΔΩΔΩΝΗ-Γαλακτοβιομηχανία
• Epirus Palace-Ξενοδοχείο
• ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-Super market
• KΩΣΤΗΛΑΤΑ-Εμφιαλωμένο νερό

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ