Αγκάθι η χρηματοδότηση για τη δημοτική αστυνομία

dimotiki-astynomia2-1

dimotiki-astynomia2-1Επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Πανούση, απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ζητώντας άμεση συνάντηση με αντικείμενο την επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας και τη χρηματοδότησή της.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ζητά να συμπεριληφθούν στην ατζέντα της συνάντησης και θέματα που συνδέονται με την κατάργηση ή συγχώνευση Αστυνομικών Τμημάτων και άλλες πρωτοβουλίες του υπουργείου.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, με τον πρόσφατο νόμο περί επανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας, «αφενός δεν αντιμετωπίζονται συνολικά τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, αφετέρου δεν λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες όλων των Δήμων».

Η επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” και δημοτική σύμβουλος Πειραιά, Ελπίδα Παντελάκη , τόνισε ότι η επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας, δεν μπορεί να επιβαρύνει τους ήδη μειωμένους προυπολογισμούς του Δήμου και πως πρέπει να υπάρξει κρατική χρηματοδότηση.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ