Αγιασμός στα ασθενοφόρα, «βροχή» προσλήψεων στην υγεία αλλά ούτε απ’ έξω από τα νοσοκομεία!

astenofora polakis

astenofora polakis

Είχε από όλα η τελετή παράδοσης των έντεκα νέων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ που παρόμοιά της η περιοχή είχε πολλά χρόνια να δει… Είχε υπουργούς, είχε παράγοντες, είχε και αγιασμό με «νίκας τοις βασιλεύσι» μάλιστα… Είχε επιχείρηση εξαφάνισης των παλιών σαραβαλιασμένων οχημάτων και ωραιοποίησης των πάντων!

Και είχε βέβαια τις εκρήξεις του Υπουργού Παύλου Πολάκη, του διώκτη της μίζας και της διαφθοράς, που μέσα σε όλα τα άλλα, περιέγραψε το χώρο της δημόσιας υγείας ως έναν πραγματικό παράδεισο!

Ο Υπουργός βέβαια περιορίστηκε στη φιέστα των ασθενοφόρων, απέφυγε να επισκεφθεί τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων και να δει από κοντά τους συναδέλφους του γιατρούς, όπως επίσης απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους, παραπέμποντάς τους στην ομιλία που είχε απευθύνει στο ακροατήριο…

«Είναι μια μέρα χαράς και ζούμε το τελευταίο διάστημα τέτοιες χαρές, μετά από αρκετά δύσκολα χρόνια», είπε ο Υπουργός και αναφέρθηκε στην ιστορία των ασθενοφόρων, τα οποία όντως έπρεπε να είχαν αγοραστεί μερικά χρόνια νωρίτερα, αλλά «δεν τα έβρισκαν στις μίζες»!!!

Η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, κατά τον κ. Πολάκη, κατάφερε το μοναδικό… Να πιέσει το Ελεγκτικό Συνέδριο ώστε να κάνει τον έλεγχο μέσα σε είκοσι ημέρες, ενώ η αγορά έγινε στο μισό περίπου ποσό -45 χιλιάδες- από κείνο που δαπανήθηκε το 2004!!!

Ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδα (!!!) και να τα προσέχουν οι εργαζόμενοι καθώς η συντήρηση στοιχίζει πολλά εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο..

Πέραν αυτών ο Υπουργός αναφέρθηκε σε σωρεία προσλήψεων που γίνονται και προγραμματίζονται στο χώρο της υγείας, ικανές να φέρουν πίσω το επιστημονικό προσωπικό που έφυγε στο εξωτερικό…

Μάλιστα ήταν τόσες οι προσλήψεις που ανακοίνωσε, που πραγματικά χάθηκε το μέτρημα!!!

Βέβαια ο Υπουργός δεν μπήκε στον κόπο να επισκεφθεί για παράδειγμα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου παραμένει κλειστή η Αγγειοχειρουργική, ούτε να δει την κατάσταση στην Ογκολογική που οι γιατροί την εγκαταλείπουν και ο αριθμός των ασθενών αυξάνει συνεχώς..

Λεπτομέρειες… Άλλωστε μετά την φιέστα των ασθενοφόρων ανέμενε νέα φιέστα στην Άρτα, όπου και η πατρίδα και εκλογική περιφέρεια της Όλγας Γεροβασίλη που τον συνόδευε!

Για την ιστορία, αφού ούτως ή άλλως η τελετή θα μείνει στην ιστορία, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωπος της Μητρόπολης Ιωαννίνων, ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο, δήμαρχοι, καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών Αρχών.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ