Ήπειρος Ανατροπής… Μοιράζει ευθύνες για τα διόδια

aaegnatia1

Δυσνόητη χαρακτηρίζει την απόφαση του αρμόδιου υπουργού για την ελεύθερη διέλευση στα διόδια της Εγνατίας, η παράταξη Ήπειρος της Ανατροπής, η οποία στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, η απόφαση αυτή διακρίνει ειδικά τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων σε δύο κατηγοριών και επιβάλλεται να διορθωθεί άμεσα.

“Η σχετική υπουργική απόφαση του ιδίου για ελεύθερη διέλευση όλων των κατοίκων της Π.Ε. Θεσπρωτίας από τα διόδια Τύριας είναι ο οδηγός για την αποκατάσταση της αδικίας και κατ’ αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να διαμορφωθεί η απόφαση και για την Π.Ε. Ιωαννίνων.

Αναμένουμε ΑΜΕΣΑ την αποκατάσταση της αδικίας για το σύνολο των κατοίκων της Π.Ε. Ιωαννίνων, διότι διαφορετικά θα αιωρούνται εύλογα ερωτήματα για την επιλογή μόνο των κατοίκων του συγκεκριμένου Δήμου με ότι αυτό συμβολίζει για τον Περιφερειάρχη Ηπείρου¨, σημειώνει.

Συνάμα η Ήπειρος της Ανατροπής καταλογίζει ευθύνες στον Περιφερειάρχη καθώς δεν διασφάλισε την μη λειτουργία των διοδίων στο Δροσοχώρι.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ