Έτοιμο το ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Πλιάκου

PLIAKOS MIXALHSΟλοκληρώθηκε η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της αυτοδιοικητικής παράταξης του δήμου Ζίτσας, «Έντιμη Πολιτεία», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Πλιάκο.

Σε αυτό συμμετέχουν καταξιωμένα μέλη της τοπικής κοινωνίας του δήμου Ζίτσας, ενώ έντονο είναι το στοιχείο της ανανέωσης, αφού αρκετοί νέοι άνθρωποι που ασχολούνται πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, συγκροτώντας μια αμιγώς αυτοδιοικητική παράταξη η οποία θα φέρει καινοτόμες ιδέες στη διοίκηση του δήμου.

 

Τις ιδέες αυτές, όπως και όλο το πρόγραμμα της παράταξης θα επικοινωνήσουν τις επόμενες μέρες στους συνδημότες τους σε όλο τον δήμο Ζίτσας τα μέλη του συνδυασμού, ενώ η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και των προγραμματικών θέσεων της «Έντιμης Πολιτείας» θα γίνουν σε ειδική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, σε χρόνο και τόπο που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Μιχάλης Πλιάκος, με αφορμή την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συνδημότισσες και συνδημότες,

Απευθυνόμαστε σε όλες και όλους και δηλώνουμε ότι σήμερα είμαστε εδώ, παρόντες, δυνατοί και έμπειροι, με γνώσεις, σχέδιο, προτάσεις έργων και προοπτική, για να χαράξουμε, από κοινού και χωρίς διακρίσεις, το όραμα που θα αλλάξει τον Δήμο μας.

Η εργασία για την πρόοδο του τόπου, ο σχεδιασμός και η προώθηση των έργων που βελτιώνουν την καθημερινότητα του Δημότη και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα του επιχειρηματία, αποτελούν για εμάς τις απαραίτητες συνθήκες για μια καλύτερη προοπτική του Δήμου μας.

Έναν Δήμο στον οποίο σίγουρα θα αξίζει να ζεις.

Με αίσθημα ευθύνης διαβεβαιώνω, όλη την τοπική μας κοινωνία, τους φίλους, τους υποστηρικτές και τα στελέχη του συνδυασμού μας, ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνετε και θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιήσουμε μαζί τους ευγενικούς στόχους και το προεκλογικό πρόγραμμα της «ΕΝΤΙΜΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ».
Μαζί θα χαράξουμε τους νέους ορίζοντες του τόπου μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ