Έρχεται ο πρώτος αυτόματος πωλητής γάλακτος

GIANNIOTKO2

GIANNIOTKO2Από την παραγωγή στην κατανάλωση… Αυτή είναι η φιλοσοφία με την οποία δούλεψε από την πρώτη στιγμή η Κίνηση Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων και με την ίδια ακριβώς συνεχίζει.

Μόλις τον περασμένο Γενάρη, έδωσε τους καταναλωτές των Ιωαννίνων, μέσω των τοπικών σούπερ μάρκετ το γάλα «Γιαννιώτ΄κο» το οποίο είναι πρώτο τις προτιμήσεις όλων.

Η Κίνηση Κτηνοτρόφων προχωρά ένα ακόμη βήμα.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει τον πρώτο αυτόματο πωλητή γάλακτος. Πρόκειται για ένα μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας, που χρησιμοποιείται κατά κόρον στις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

Θα τροφοδοτείται καθημερινά με φρέσκο γάλα, υψηλής ποιότητας και ο καταναλωτής θα μπορεί να το προμηθεύεται ανά πάσα στιγμή μέσα στο εικοσιτετράωρο. Μάλιστα χρησιμοποιώντας δικό του μπουκάλι θα αγοράζει το γάλα κατά είκοσι λεπτά περίπου φτηνότερα από ότι πωλείται στα σούπερ μάρκετ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, στην τελευταία του συνεδρίαση, ενέκρινε το σχετικό αίτημα και προχώρησε στη διάθεση κοινόχρηστου χώρου στην αρχή του πεζοδρόμου της οδού Μ. Αγγέλου (πρώην Τσοκάνη), με σκοπό την εγκατάσταση του αυτόματου πωλητή γάλακτος.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ