Έπρεπε να κάνει το γύρο της Ελλάδος για να το λύσουν

NERO PREBEZA

NERO PREBEZAΜήνες και μήνες τρέχει το νερό στη θάλασσα αντί να φτάνει στη Λευκάδα. Κι αυτούς τους μήνες ουδείς ενδιαφέρθηκε για να το λύσει.

Μόλις δημοσιοποιήθηκε κι ένα το γύρο της Ελλάδας, έσπευσαν οι Δήμοι Πρέβεζας και Λευκάδας να βρουν τι φταίει και να το αντιμετωπίσουν.

Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Παύλος Σαραμπασίνας και Γιάννης Σέρβος προκειμένου να γίνει αυτοψία από τις αρμόδιες υπηρεσίες των δύο δήμων -εκπρόσωποι των οποίων συνόδευσαν τους δύο αντιδημάρχους-στο πρόβλημα που έχει προκύψει στον αγωγό ύδρευσης της Λευκάδας στο ύψος του Κολυμβητηρίου.

 

Παρόντος και του διευθυντή της ΔΕΥΑΠ κ.Παπουτσή εκτιμήθηκε η κατάσταση και όπως διαπιστώθηκε υπάρχουν βλάβες σε δύο σημεία στο ύψος του κολυμβητηρίου και μία ακόμη στην περιοχή της Νικόπολης.

Ο κ.Σαραμπασίνας τόνισε ότι οι υπηρεσίες της Πρέβεζας θα συμβάλλουν με όποιον τρόπο τους ζητηθεί στις εργασίες που θα πρέπει να εκτελέσει ο Σύνδεσμος Υδρευσης της Λευκάδας στην δικαιοδοσία του οποιου ανήκει ο συγκεκριμένος αγωγός.

Και οι δύο αντιδήμαρχοι υπογράμμισαν ότι η συνεργασία πρέπει να είναι συνεχής έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται καλύτερα και σε σύντομο χρονικό διάστημα προβλήματα που εμφανίζονται στο δίκτυο ή ακόμη και να προγραμματιστούν κοινές παρεμβάσεις για την αναβάθμισή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ