Έπεσαν υπογραφές για το δρόμο της Ροδαυγής

RODAAYGH XARTHSΥπογράφηκε από τον Δήμαρχο Αρταίων και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρείας η σύμβαση κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση κύριας εισόδου-πλακόστρωση κεντρικής δημοτικής οδού οικισμού Ροδαυγής Τ.Κ. Ροδαυγής και πεζοδρομήσεις σε δημοτικές οδούς οικισμών Αμπελίων Τ.Κ. Αμμοτόπου» προϋπολογισμού μελέτης ενός εκατομ. ευρώ.

Η πίστωση του έργου προέρχεται απ’ το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας2007-2013» με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη.

Η ανάπλασης της κύριας εισόδου της Ροδαυγής και η πλακόστρωση της κεντρικής οδού του οικισμού είναι ένα έργο  σημαντικής σημασίας για την περιοχή και η κατασκευή του θα ξεκινήσει  άμεσα. Το έργο αυτό θα τονίσει το παραδοσιακό στοιχείο και θα κάνει την πρόσβαση στο γραφικό χωριό, έναν ευχάριστο περίπατο στη φύση. Πεζοδρομήσεις θα γίνουν και στον αναπτυσσόμενο οικισμό των Αμπελίων αφού δημοπρατήθηκαν έργα που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της περιοχής. Η Δημοτική Αρχή έχει θέσει ως προτεραιότητά της την ολοκλήρωση των αναγκαίων υποδομών με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ