Έξωση μετά τις καταγγελίες για τη Χρυσή Αυγή

DS PREBEZAS

DS PREBEZASΜε έξωση του μισθωτή δημοτικού κτιρίου στο οποίο σύμφωνα με καταγγελίες του Δημοτικού Συμβούλου Ευάγγελου Τσοβίλη, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου- χρησιμοποιείται ως χώρος συνάθροισης μελών της Χρυσής Αυγής «απάντησε» ο Δήμος της Πρέβεζας, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε και την τοποθέτηση αφίσας της Χρυσής Αυγής στον χώρο.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης η αφίσα που τοποθετήθηκε στο δημοτικό κατάστημα, προκάλεσε την οργή των κατοίκων της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ανέφερε ότι το κτίριο έχει μισθωθεί σε τρίτο άτομο από το οποίο, αμέσως μόλις καταγγέλθηκε το περιστατικό, αφαιρέθηκαν τα κλειδιά ενώ ξεκινά και η διαδικασία έξωσής του από τον χώρο.

Ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Λούρου Χαράλαμπος Κακιούζης επικοινώνησε με την αστυνομία, ενώ η αφίσα κατέβηκε ήδη από χθες.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία πάντως η τοποθέτηση της αφίσας στο νοικιασμένο δημοτικό κτίριο δεν έγινε από την επίσημη οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα αλλά «αυθαίρετα», από κάποια άτομα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Ωρωπού και τα οποία γνωρίζουν οι αρμόδιες αρχές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ