Ένα Φεστιβάλ – ταξίδι στη μαγεία από την «Έκφραση»!

ekfrasi1

ekfrasi1Όπως ξεκίνησε, δηλαδή… με πολύ θέατρο, έτσι κι έκλεισε η φετινή χρονιά για το Θεατρικό Εργαστήρι «Έκφραση», το οποίο παρουσίασε επί δύο εβδομάδες ένα Φεστιβάλ γεμάτο από παραστάσεις όλων των τμημάτων του.

Συνολικά 150 ηθοποιοί όλων των ηλικιών, από παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι και ενήλικες, ανέβασαν στη σκηνή της «Έκφρασης» την εμπειρία τους, όλα όσα διδάχτηκαν και δημιούργησαν κατά την χειμερινή σεζόν, ταξιδεύοντας το κοινό τους στον μαγικό κόσμο του θεατρικού παιχνιδιού και του θεάτρου! Φυσικά, από το Φεστιβάλ δε θα μπορούσε να λείψει ο αγαπημένος των παιδιών «Αλαντίν», ο οποίος παρουσιάστηκε στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ.!

Η ανταπόκριση των Γιαννιωτών και η εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος υπήρξε εντυπωσιακή. Τις παραστάσεις του Φεστιβάλ παιδικού, εφηβικού και νεανικού Θεάτρου παρακολούθησαν 2.000 θεατές, αγκαλιάζοντας θερμά την όλη προσπάθεια και δίνοντας κίνητρο στην ομάδα της «Έκφρασης» να συνεχίσει ακάθεκτη την καλλιτεχνική της δράση.

ekfrasi2Εξάλλου, όπως συνηθίζουν να λένε οι διοργανωτές, «ένα θεατρικό παιχνίδι τελειώνει, ένα άλλο αρχίζει»! Το ίδιο ισχύει και για το Φεστιβάλ: Τελείωσε ένα, σύντομα θα ανοίξει η αυλαία του επόμενου!

Σε νέα στέγη

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την ίδρυσή του και το Εργαστήρι «Έκφραση» μεγαλώνει. Η θεατρική του παρέα αυξάνει και οι νέες ανάγκες το υποχρεώνουν να αλλάξει στέγη. Μεταφέρεται λοιπόν σε νέο κτίριο, με μεγάλη θεατρική σκηνή, στην οδό Αραβαντινού 14, όπου θα ξεκινήσει τις δραστηριότητές του στις αρχές του φθινοπώρου.

Στο μεταξύ, ταξιδεύει ανά την Ήπειρο με την επιτυχημένη κωμωδία «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης». Έτσι, την Δευτέρα, 13 Ιουλίου η παράσταση θα ανέβει στην Περίβλεπτο, την Τετάρτη 15/7 στο Πέραμα και την Πέμπτη 16/7 στην Ηγουμενίτσα.

Το εργαστήρι ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τη θερμή ανταπόκρισή του στις παραστάσεις μας.
Ανανεώνει το θεατρικό ραντεβού για τον Σεπτέμβριο με πολύ παιχνίδι και μπόλικο θέατρο!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ