Ένα διαφορετικό πρόγραμμα από τον Παύλο Στασινό

STASINOS PROGRAMMAΤους βασικούς άξονες του προγράμματος του παρουσίασε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Άρτας Παύλος Στασινός.

Το πρόγραμμα της παράταξης του Παύλου Στασινού είναι εντελώς διαφορετικό από όσα συνηθίζονται στις προεκλογικές περιόδους.

Εστιάζει στα αυτονόητα. Σε αυτά που όλοι θέλουν, όμως ποτέ δεν εφαρμόστηκαν. Αυτά τα οποία θα βελτιώσουν την σχέση του πολίτη με τις δημοτικές υπηρεσίες, που θα κάνουν τον δημότη κοινωνό της διαχείρισης του Δήμου, που θα δώσουν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου, που θα δώσουν ισχυρή ώθηση στον Δήμο.

 

Ο πολίτης τοποθετείται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ουσιαστικό, που συντάχθηκε στο σύνολό του από τους συνεργάτες του Παύλου Στασινού κι όχι από γραφεία προώθησης υποψηφίων!

Από την τοποθέτηση και τις απαντήσεις που έδωσε οριοθέτησε ως κυρίαρχο στόχο ανάπτυξης της περιοχής, την οριστική οριοθέτηση του Αράχθου και την ανάπτυξη-επέκταση της πόλης εκατέρωθεν του ποταμού με τις απαραίτητες υποδομές (γέφυρες κ.λ.π.).

Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση προέβαλλε την ανάγκη και δεσμεύτηκε στη δημιουργία αποτελεσματικών κοινωνικών υποδομών για την υποστήριξη των κοινωνικά αδύναμων πολιτών της Άρτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ