Ένας υποψήφιος λιγότερος στο Δήμο Πωγωνίου

AEKLOGES 30 4 14Η Κίνηση Πολιτών Πωγωνίου «Αλληλεγγύη» και ο Δημήτρης Κανακάκης ο οποίος είχε τεθεί επικεφαλής αποσύρουν τελικά την υποψηφιότητά τους από τις εκλογές.

Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα υποστηρίζεται ότι οι λόγοι που τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι ο αποκλεισμός από τα μέσα ενημέρωσης και η παρεμπόδιση της παρουσίασης του Προγράμματός και των θέσεών μας, απειλές και εκβιασμοί στους πολίτες που μας πλαισιώνουν, από τη μάστιγα του ντόπιου κατεστημένου.

 

«Ο Δήμος Πωγωνίου είναι ο φτωχότερος ίσως Δήμος της Ηπείρου και δεν αποτελεί διακύβευμα εξουσίας και ως εκ τούτου δεν έχει περιθώρια για διχασμούς, αγκυλώσεις και νόθες εκλογικές διαδικασίες την στιγμή που έχει ανάγκη από τις θέσεις και τις προσπάθειες του συνόλου των δημοτών του.

Για αυτούς τους λόγους αφήνουμε το πεδίο ελεύθερο στους δύο μονομάχους του κατεστημένου, τους θιασώτες της ΕΟΖ, των Μνημονίων και του Καλλικράτη, να λύσουν τις διαφορές τους και οι πολίτες ας κρίνουν κατά συνείδηση», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ