Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για τον αγώνα του Σωτήρη

SOTHRHSΕπειδή πάνω από τη διασκέδαση και από όλα τα άλλα είναι η «Ανθρώπινη αλληλεγγύη» , τέσσερις “ομάδες” της νυχτερινής ζωής των Ιωαννίνων ( Refren Music Bar, Parea Ioannina, Reina Music Bar, Teatriz) ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν ένα διαφορετικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου με σκοπό να βοηθήσουν τον ΣΩΤΗΡΗ…

Ο Σωτήρης Παππάς είναι 28 χρονών, γεννήθηκε στη Μουσιωτίτσα Ιωαννίνων, πάσχει από τη σπάνια νόσο της λευκής φυλής κυστική ίνωση και νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο γενικό νοσοκομείο Αθηνών,στη μονάδα κυστικής ίνωσης .Είναι κληρονομική νόσος και έχει ως επίκεντρο τα πνευμόνια.

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ έχει κάνει διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων στις 15/3/2013 στο γενικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βιέννης και όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που τον Μάιο ξεκίνησαν οι επιπλοκές.

Ο μεταμοσχευμένος πνεύμονας πάει για απόρριψη και ο Σωτήρης πρέπει να ξεκινήσει άμεσα μια εξάμηνη θεραπεία που λέγεται φωτοαφαίρεση. Είναι η τελευταία λύση, μήπως και δουλέψει ο πνεύμονας του και δεν χρειαστεί εκ νέου μεταμόσχευση .

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο γήπεδο 9×9, στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 18:30 το απόγευμα.

Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΏΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 391-002101- 067753 ALPHA BANK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ