Ένας ποδηλατόδρομος για τον Στέφανο Σκοπούλη

skopoulis podilata

skopoulis podilata

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πεδινής (ΠΣΠ) ενέκρινε, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας Aλίκης Σκοπούλη, συζύγου του εκλιπόντος Στέφανου Σ. Σκοπούλη, και αποφάσεως του Διοικητικού του Συμβουλίου, τη δυνατότητα κατάθεσης οποιουδήποτε ποσού στον Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού του ΠΣΠ από οποιονδήποτε καταθέτη με σκοπό την κατασκευή ποδηλατόδρομου Πεδινής-Ιωαννίνων που θα φέρει το όνομα «Στέφανος Σκοπούλης».

Πρόκειται για τον τραπεζικό λογαριασμό στηνAlphaBank με αριθμό 371002101 – 152485, στον οποίο κάθε καταθέτης θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, εκτός από το όνομά του,να αναγράφει ΚΑΙ τον σκοπό της κατάθεσης: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΠΕΔΙΝΗΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΚΟΠΟΥΛΗΣ”» και να κρατά την απόδειξη κατάθεσης όπου θα αναγράφεται η αιτιολογία αυτή. Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να φαίνεται το όνομά του στα δελτία τύπου μας, μετά το όνομά του να γράψει ένα ψευδώνυμο που να το γνωρίζει μόνο ο ίδιος. (π.χ. «ΨΕΥΔ»)

Για την υλοποίηση της απόφασης με πλήρη διαφάνεια, ο ΠΣΠ ανακοινώνει τα ονόματα των μέχρι τώρα καταθετών, ανεξαρτήτως του ποσού της κατάθεσης του καθενός, ενώ η ανακοίνωση των ονομάτων θα ανανεώνεται τακτικά με ανάλογα δελτία τύπου.

Ο λογαριασμός παραμένει ανοιχτός.
Οι μέχρι σήμερα καταθέτες είναι, με αλφαβητική σειρά, οι:

1) Αποστόλου Μαρία, 2) Γούλας Σωκράτης, 3)Δημητρίου Κώστας, 4) Δημολιάτης Ιωάννης,5) Έξαρχου Ανθή, 6) ΚαλαμπόκηΒαίτσα, 7)Καλαμπόκη Χριστίνα, 8) Κιάφας Λάζαρος, 9)Κονιτσιώτης Πάρις, 10) Ντεκουμέ Θεοδώρα, 11) Ξαξίρης Δημήτριος, 12) Πάνος Παναγιώτης, 13)Σδράλαγκας Σταύρος, 14)Σκοπούλη Όλγα, 15) Χατζή Αφροδίτη

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ