Ένας μήνας εκδηλώσεων στους Μελιγγούς Δωδώνης

meligoi eklisia

meligoi eklisia

Ο χρόνος περνά και τα καλοκαίρια στους Μελιγγούς αποκτούν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον.

Για περισσότερο από ένα μήνα, εκδηλώσεις και δράσεις που σχετίζονται με τέχνη, διασκέδαση, τα παιδιά, τη φύση, ενθυμήσεις και αθλητισμό, θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα “ευ ζην” στους Μελιγγούς.

Το “ΜΕΛΙΓΓΟΙ – Καλοκαίρι 2015” είναι ό,τι ετοίμασαν οι άνθρωποι του χωριού, με το συντονισμό της τοπικής αδελφότητας (Αδελφότητα Απανταχού Μελιγγιωτών), προκειμένου να έχουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι στους Μελιγγούς (www.meliggoi.gr/kalokairi2015).

Η συγκεκριμένη προσέγγιση για τα καλοκαίρια στους Μελιγγούς έχει αρχίσει εδώ και 2 χρόνια δημιουργώντας μια νέα αντίληψη για τη ζωή στο χωριό.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουλίου με έκθεση φωτογραφίας του Κωνσταντίνου Ιγνατιάδη («Έλληνες Δημιουργοί») και θεατρική παράσταση («Η κυρία έχει νεύρα» του Δημ. Γιαννουκάκη), ενώ την Δευτέρα 20 Ιουλίου ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές («Κινηματογραφικές Δευτέρες») με θέμα «Η ξενιτιά».

Το πρόγραμμα «ΜΕΛΙΓΓΟΙ – Καλοκαίρι 2015» περιλαμβάνει θέατρο, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, κινηματογράφο, γλυπτική, παιχνίδια για παιδιά, ποδηλατικές καταβάσεις (μη διαγωνιστικές), μουσική και γλέντια, κουκλοθέατρο, καραγκιόζη, δημιουργίες παιδιών, κ.ά.

Μια χαρακτηριστική πρωτοτυπία του «ΜΕΛΙΓΓΟΙ – Καλοκαίρι 2015» και των διοργανωτών του, είναι το κάλεσμα προς χωριανούς και φίλους να δηλώσουν «Εθελοντής Καλοκαίρι 2015» και «Εθελοντής εκδήλωσης».

Οι οργανωτές προσκαλούν χωριανούς και φίλους να γνωρίσουν από κοντά το χωριό και τους ανθρώπους του μέσα από εκδηλώσεις χαράς, δημιουργίας, τέχνης και πολιτισμού.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ