Ένας Ηπειρώτης σε θέση ευθύνης για τον τουρισμό

KOSTAS PLASTHRAS

KOSTAS PLASTHRASΥπεύθυνος στον Τομέα Τουριστικής Πολιτικής, στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ, ορίστηκε ο Κώστας Πλαστήρας. Ένας Αρτινός λοιπόν σε μία σημαντική θέση, από την οποία μπορεί να προσφέρει στην ιδιαίτερη πατρίδα του…

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει και μέσα στο επόμενο δίμηνο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Ήπειρο, με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και με αντικείμενο την προώθηση και την προβολή νέων τουριστικών προτάσεων για την περιοχή.

«Σκοπός μου είναι να προωθήσω δράσεις για την προβολή του εξαιρετικού φυσικού κάλλους της Ηπείρου… Να κάνουμε ο καθένας από τη δική του πλευρά, από το δικό του μετερίζι, το καλύτερο που μπορούμε για τον τόπο μας», σημείωσε ο κ. Κώστας Πλαστήρας.

O Κωνσταντίνος Π. Πλαστήρας γεννήθηκε το 1983 στα Ιωάννινα και κατάγεται από την Άρτα. Είναι οικονομολόγος-διεθνολόγος απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές με εξειδίκευση στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως οικονομολόγος-λογιστής σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα με εξειδίκευση στον κλάδο του Τουρισμού, ενώ έχει εργαστεί κατά το παρελθόν ως αναλυτής συστημάτων Η/Υ και ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε μεγάλες εταιρείες διαφόρων κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

Έχει εργαστεί επίσης στον Ο.Α.Ε.Ε. και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Συμβασιούχων Ο.Α.Ε.Ε. και επικεφαλής του Πανελλαδικού Συντονιστικού Συμβασιούχων Έργου και Ορισμένου Χρόνου.

Στο 9ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και συμμετέχει στον τομέα με θέμα: «Οικονομία – Επιχειρηματικότητα – Απασχόληση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ