Έμμεσες οι πρώτες βολές της Όλγας Γεροβασίλη

GEROB TSIPRAS

GEROB TSIPRASΗ κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννινα, αποτελεί και την αφετηρία της προεκλογικής εκστρατείας για την Περιφέρεια Ηπείρου και την υποψήφια Περιφερειάρχη Όλγα Γεροβασίλη.

Η κ. Γεροβασίλη, προσφωνώντας τον Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Παρασκευής, έδωσε τα βασικά χαρακτηριστικά της εκλογικής μάχης, υπογραμμίζοντας ότι ο θεσμός της αυτοδιοίκησης πρέπει να επανέλθει στις λαϊκές του αναφορές και ν’ αποτελεί το αντίβαρο στις αδικίες του κεντρικού πολιτικού συστήματος.

 

Η κ. Γεροβασίλη εκτόξευσε και τις πρώτες, έμμεσες βολές, προς τον σημερινό Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει «να διαμορφώσουμε περιφερειακή συνείδηση. Μακριά από αποπολιτικοποιημένες θλιβερές ατομικότητες, μακριά από λογικές αυθεντίας, κόντρα σε πελατειακά συστήματα και αποκεντρωμένη διαφθορά και να αναδείξουμε την ισχυρή τοπική μας ταυτότητα.

Ξεκινάμε από σήμερα τη μάχη να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπειά μας, να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, να την αλλάξουμε και να πορευτούμε σε αλλιώτικες μέρες.

Να συγκρουστούμε με νοοτροπίες που χαϊδεύουν αυτιά, αλλά μας δίνουν την πρωτιά μόνο στην φτώχεια και στην ανεργία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ