Έκοψε την πίτα η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων

enoikiazomena

enoikiazomena

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων ν. Πρέβεζας στο Κανάλι.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χαρίσης Αναστασίου και ο γραμματέας Δημήτρης Ευθυμίου , παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχτηκαν τα μέλη της Ομοσπονδίας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης ο οποίος ενημέρωσε τους επαγγελματίες του κλάδου για τον κύκλο εξορμήσεων της περιφέρειας Ηπείρου σε Βαλκανικές χώρες με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας τόσο του τουριστικού προϊόντος όσο και των Ηπειρωτικών προϊόντων ενώ τόνισε την ανάγκη σύνδεσης τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα και προώθησης του προορισμού της Ηπείρου συνολικά.

Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης , ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Γιάννης Γιαμάς , ο Δημήτρης Κώτσης προϊστάμενος ΟΑΕΔ , η Αναστασία Καπετζώνη υπεύθυνη προγράμματος κοιν. Τουρισμού και η Ελένη Κολιοφώτη πρόεδρος Ι.Α.Τ.Π.ΑΝ..

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ