Έκλεψαν δέντρα και λουλούδια από τους πεζοδρόμους

loyloydia pr

loyloydia prΣε μια ακόμη πράξη βανδαλισμού η οποία καταστρέφει την όμορφη εικόνα της Πρέβεζας προχώρησαν άγνωστοι.

Συγκεκριμένα, ξερίζωσαν και στην συνέχεια αφαίρεσαν κάποια από τα δέντρα που πρόσφατα φυτεύθηκαν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας στον πεζόδρομο των δικαστηρίων.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παρθενία Καζάκου καταγγέλλει το περιστατικό και καλεί τους δημότες να σταθούν αρωγοί στη προσπάθεια για την περιφρούρηση της δημόσιας περιουσίας που ανήκει σε όλους μας.

Όπως τονίζει η κ.Καζάκου το προηγούμενο διάστημα καταβλήθηκαν μεγάλες προσπάθειες για τον καλλωπισμό της παραλίας αλλά και τμήματος του πεζόδρομου της αγοράς με την φύτευση λουλουδιών, το βάψιμο των παρτεριών αλλά και την τοποθέτηση 15 νέων παγκακιών στον παραλιακό δρόμο και την πλατεία Ανδρουτσου προκειμενου η πόλη να έχει την καλύτερη δυνατή όψη τόσο στις γιορτές του Πάσχα όσο και κατά την θερινή περίοδο και τέτοια περιστατικά βανδαλισμών, ακόμη κι αν γίνονται από μια μικρή μειοψηφία στρέφονται εναντίον όλων των δημοτών.

Στο στόχαστρο αγνώστων έχουν μπει επίσης και λουλούδια που πρόσφατα φυτεύτηκαν σε παρτέρια στον ΟΤΕ καθώς επίσης και στα παρτέρια της αγοράς και της παραλίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα λουλούδια δεν ξεριζώνονται απλώς αλλά απομακρύνονται και από τα παρτέρια προφανώς για να φυτευθούν σε άλλους χώρους και σε κήπους σπιτιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ