Έκλεισε η παραλιακή λόγω καθιζήσεων

PARALIA KATHIZISI

PARALIA KATHIZISIΛόγω καθιζήσεων που έχουν σημειωθεί κατά μήκος των κρηπιδωμάτων, απαγορεύθηκε η κυκλοφορία οχημάτων στο εξωτερικό τμήμα του πλακόστρωτου της παραλίας της Πρέβεζας.

Την σχετική απόφαση έλαβε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο το οποίο προχώρησε ήδη στην τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων και προειδοποιητικών πινακίδων στις δύο εισόδους του πλακόστρωτου προς αποφυγή ατυχημάτων .

 

Παράλληλα ανέθεσε την εκπόνηση μελέτης για την επισκευή των κρηπιδωμάτων η οποία βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης , προκειμένου στην συνέχεια να προχωρήσει η υλοποίηση των εργασιών.

Στόχος είναι το έργο να κατασκευαστεί το συντομότερο δυνατό , έτσι ώστε η παραλιακή ζώνη να αναβαθμιστεί και να αποδοθεί και πάλι στους δημότες και τους επισκέπτες της.

«Ως Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό στην προσωρινή αλλά επιβεβλημένη απαγόρευση της κυκλοφορίας και διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του χρόνιου αυτού προβλήματος που αφορά όχι μόνο την αισθητική αλλά και την ασφάλεια του πεζόδρομου της παραλίας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ