Έκθεση Καλλιτεχνών του Εικαστικού Εργαστηρίου

EIKASTIKO ERΤην Τετάρτη 15 έως Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, πραγματοποιεί στον εκθεσιακό χώρο της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας (ΖΠΑ), έκθεση έργων Καλλιτεχνών οι οποίοι διετέλεσαν στο παρελθόν ή διατελούν σήμερα Καθηγητές του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου.

Θα εκτεθούν προσωπικά έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής των καλλιτεχνών, Αντωνίου Αρετή, Βέργου Ελευθερία, Γεωργάλη Παναγιώτα, Γιωτάκη Ίρις, Γκούτζος Ιωάννη, Γούση Δήμητρα, Δερέκα Αγγελική, Δημόπουλος Δημήτρης, Ζωγάκης Ιωάννης, Ιατρού Ελπίδα, Καλογιάννη Γιάννα, Καρδάση Γεωργία, Μάντζιος Νίκος, Ναυρόζογλου Λένα, Σταθοπούλου Ουρανία, Τάσιου Μαρία, Τσιόδουλος Στέφανος, Παπαγεωργίου Ευδοκία, Δήμος Χρήστος, Λιτσοπούλου Μαρία.

 

Το Εικαστικό εργαστήρι, είναι ένας θεσμός που λειτούργησε στην πόλη των Ιωαννίνων το 1986 και εντάχθηκε στο δίκτυο των Εικαστικών Εργαστηρίων του ΥΠ.ΠΟ. το 1996, κατόπιν προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και του ΥΠ.ΠΟ., αποτελεί δε, έναν από τους τομείς δραστηριοτήτων του Π.Κ.Δ.Ι.

Στεγάζεται και φιλοξενεί, το σύνολο των εργαστηριακών τμημάτων του, στο παραδοσιακό κτίριο του άλλοτε Στρατιωτικού Νοσοκομείου, επί της οδού Δωδώνης 35. Με την πολυετή και φιλόδοξη πορεία του, συνετέλεσε τα μέγιστα στην καλλιέργεια και προώθηση της Εικαστικής παιδείας της πόλης, αναγνωρίστηκε και καθιερώθηκε στην συνείδηση των πολιτών της.

Ο εκθεσιακός χώρος θα είναι διαθέσιμος στο κοινό από τις 6:00 μ.μ έως 9:00 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ