Έκανε «μαϊμού» έρανο στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων

PERIFEREIA PLATEIA

PERIFEREIA PLATEIAΈρανο στην κεντρική πλατεία της πόλης των Ιωαννίνων έκανε ένας 49χρονος, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία άδεια να λειτουργεί για λογαριασμό του σωματείου που επικαλούνταν.

Ο 49χρονος πουλούσε ημερολόγια για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών. Και όπως φάνηκε οι πωλήσεις πήγαιναν καλά, καθώς είχε συγκεντρώσει περίπου εννιακόσια ευρώ.

Όμως από την έρευνα που έκανε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων διαπιστώθηκε ότι δεν είχε την απαιτούμενη από το νόμο άδεια με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

 

Στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, είκοσι πέντε (25) ημερολόγια του ανωτέρω σωματείου, δύο μπλοκ αποδείξεων και το χρηματικό ποσό των (905) ευρώ.

Από τις αστυνομικές επιχειρήσεις κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν άλλα πέντε άτομα στην Ήπειρο.

• Συνελήφθη στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 19χρονος ημεδαπός Ρομά, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την 07-10-2014 αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης, από επιχείρηση εμπορίας ξυλείας στην Πρέβεζα, ένα κινητό τηλέφωνο.

• Συνελήφθη στο Πέραμα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.

• Συνελήφθη στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη ως εργάτης να εκτελεί παράνομα οικοδομικές εργασίες στον εξωτερικό χώρο καταστήματος, χωρίς άδεια της Αρμόδιας Αρχής. Η 34χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος αναζητείται.

• Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 40χρονος υπήκοος Πακιστάν, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης ενός (1) έτους και τριών (3) μηνών, για λαθρεμπορία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, πράξεις που έγιναν την 01-10-2011 στη Μαγούλα Αττικής.

• Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 23χρονος υπήκοος Πακιστάν, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα. Συγκεκριμένα ο 23χρονος κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ