Έκαναν το καθήκον τους στο ακέραιο…

ASTYNOMIKOI GADH

ASTYNOMIKOI GADHΈνα περίεργο παρασκήνιο έχει αρχίσει να εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, με απώτερο στόχο τον καταλογισμό ευθυνών για την τροπή της εξέλιξης με το κυνηγητό των Αλβανών δραπετών.

Επειδή οι ώρες είναι κρίσιμες και ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει καλό θα είναι όσοι πρωταγωνιστούν σε αυτό το παρασκήνιο να μην φτάσουν στον τελευταίο κρίκο. Γιατί η Ήπειρος είναι ο τελευταίος κρίκος ενός μεγάλου φιάσκου που εκτυλίσσεται μήνες τώρα στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου βρέθηκε αντιμέτωπη με τετελεσμένα που άλλοι δημιούργησαν και μάλιστα χωρίς να έχει ούτε ένα σήμα για τις κινήσεις των δύο επικίνδυνων κακοποιών. Επί τέσσερις μέρες τώρα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κώστας Τρομπούκης, οι Αστυνομικοί Διευθυντές και ειδικά ο Ιωαννίνων Ανδρέας Παπιγκιώτης, οι ανώτεροι αξιωματικοί και όλοι οι αστυνομικοί δίνουν μία άνιση μάχη. Άνιση μάχη με την γεωγραφία και με το χρόνο.

 

Και στο διάστημα αυτό έχουν επιδείξει υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό που αν υπήρχε σε άλλες περιοχές της χώρας δεν θα βρισκόμασταν εδώ που είμαστε σήμερα.

Όσοι λοιπόν πολύ εύκολα δείχνουν προς την Ήπειρο ας κοιτάξουν πρώτα τον εαυτό τους…

Η ώρα του καταλογισμού ευθυνών σίγουρα θα φτάσει. Κι ορισμένοι που βιάζονται ίσως εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ