Έγινε η εκταφή, χωρίς τέλος η τραγωδία

anatoli astenof1

anatoli astenof1Έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, η εκταφή της μητέρας της 44χρονης από την Ανατολή η οποία έχασε τη ζωή της από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα.

Για την εκταφή είχε κατατεθεί από τους οικείους σχετικό αίτημα στην Εισαγγελία, καθώς υπήρξαν βάσιμες υποψίες ότι ο θάνατός της προήλθε από την ίδια αιτία.

Η 44χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε νεκρή το πρωί της Tρίτης. Ο 77χρονος πατέρας της βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση και παραμένει στο Νοσοκομείο.

Η σύζυγος του 77χρονου και μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας είχε φύγει από τη ζωή το περασμένο Σάββατο. Ο θάνατός της πιστοποιήθηκε από ιδιώτη γιατρό, χωρίς να γίνει νεκροψία.

Μετά την τραγωδία που ακολούθησε προέκυψαν ερωτήματα αλλά και βάσιμες υποψίες ότι ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας μπορεί να προήλθε επίσης από τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα.

Έτσι έγινε η εκταφή και σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία βδομάδα περίπου, θα είναι γνωστό το πόρισμα του Καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, σχετικά με τα πραγματικά αίτια του θανάτου.

Το μεσημέρι διενεργήθηκε η εκταφή της συζύγου του 77χρονου για το θέμα της δηλητηρίασης με μονοξείδιο του άνθρακα. . Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ